Het beste van twee werelden

Invice is een project van Consoft en Meerschap

logo-Consoft_def-RGB

INLEIDING

Consoft is opgericht in 2004 met als hoofddoel de ontwikkeling van de software Invice. Voor het bouwen van Invice maken we gebruik van Filemaker  dit is een zeer stabiel platform waarop zeer snel geavanceerde functies gebouwd kunnen worden. Zie ook: http://www.filemaker.nl

INVICE

Het pakket is in de jaren 90 van de vorige eeuw ontstaan in beheer van Bert Holtes destijds eigenaar van enkele hypotheekadvieskantoren in Noord Holland. Doordat er meerdere kantoren interesse hadden in dit software-pakket is destijds besloten om de ontwikkeling in een zelfstandig bedrijf onder te brengen en een naam aan de software te geven, Invice staat voor Information & Advice.

Samen met de ontwikkelaar van de software, Edwin Roelofs, is het pakket daarna door Consoft op de markt gezet. Vanaf 2009 is Bert Holtes uit de zaak gestapt en is Edwin alleen verder gegaan met de ontwikkeling van Invice.

SAMENWERKING

Om verder te groeien en extra diensten te kunnen aanbieden zoals cloud diensten is Consoft vanaf 2015 een samenwerking aangegaan met Meerschap.

logo

INLEIDING

Meerschap verzorgt al meer dan 28 jaar het ICT beheer van kleine en middelgrote bedrijven in de randstad. Met een hecht team van professionele systeem- en relatiebeheerders richten we ons op de gezondheidszorg, financiële dienstverlening en maakbedrijven.

ONZE FILOSOFIE

Meerschap gelooft dat een goede en veilige ICT een verrijking kan zijn van de leef en werkomgeving. Wij passen deze overtuiging toe in alle aspecten van ons dagelijks werk en richten ons op het leveren van betrouwbare, veilige, prettige en optimaal beschikbare werkomgevingen.

ACHTERGROND

Meerschap is in 1986 opgericht, oorspronkelijk als ontwikkelbedrijf met een focus op de dienstverlenende markt. Kort na de komst van de Personal Computer ontstond er meer vraag naar beheer, onderhoud en het opzetten van netwerken. In deze tijd is de focus verlegd van ontwikkeling naar Systeembeheer. Met de opkomst van het internet is hier een tweede focus bijgekomen; het aanbieden van internet gerelateerde diensten en het ontwikkelen en hosten van websites. In 2010 heeft Meerschap er voor gekozen om zijn focus terug te pakken, we zijn ons weer gaan richten op het beheer van netwerken en op het aanbieden van stabiele oplossingen op basis van standaard programmatuur.

Onze partners