Invice is een project van Consoft B.V.

logo-Consoft_def-RGB

INLEIDING

Consoft is opgericht in 2004 met als hoofddoel de ontwikkeling van de software Invice. Voor het bouwen van Invice maken we gebruik van Filemaker  dit is een zeer stabiel platform waarop zeer snel geavanceerde functies gebouwd kunnen worden. Zie ook: http://www.filemaker.nl

INVICE

Het pakket is in de jaren 90 van de vorige eeuw ontstaan in beheer van Bert Holtes destijds eigenaar van enkele hypotheekadvieskantoren in Noord Holland. Doordat er meerdere kantoren interesse hadden in dit software-pakket is destijds besloten om de ontwikkeling in een zelfstandig bedrijf onder te brengen en een naam aan de software te geven, Invice staat voor Information & Advice.

Samen met de ontwikkelaar van de software, Edwin Roelofs, is het pakket daarna door Consoft op de markt gezet. Vanaf 2009 is Bert Holtes uit de zaak gestapt en is Edwin alleen verder gegaan met de ontwikkeling van Invice.

SAMENWERKING

Om verder te groeien en extra diensten te kunnen aanbieden zoals cloud diensten is Consoft vanaf 2015 een samenwerking aangegaan met Meerschap.

Onze partners